• (06) 455 488 19

Over Arendine

arendine-2

Wat kunt u van mij verwachten?

Daar ik zowel de klassieke ontspanningsmassage als de sportmassage volledig beheers, combineer ik beide technieken tot een degelijke, pittige diepgaande massage, met extra aandacht voor problematiek. Ik gebruik aanvullende bindweefsel- en triggerpointmassage en pas gewrichtsmobilisaties toe. Er wordt altijd volle zorg en aandacht aan u besteed van begin tot eind van iedere behandeling.

Bij pijnklachten adviseer ik over de oorzaken en het benodigde stappenplan voor het versnellen van herstel. Dit gaat dus vrijwel altijd verder dan alleen de massage en/of tapebehandeling op zich. Mijn therapeutische en anatomische kennis is up-to-date en deze pas ik iedere behandeling toe. Mede hierdoor en door mijn praktijk ervaring wordt de aanvullende Medical Taping methode succesvol toegepast in mijn praktijk.

Afmelden, Klachten en Verzekering

AFMELDEN: Indien het u niet lukt om op onze afspraak te komen, laat mij dit dan altijd (zo snel mogelijk) even weten. Dan wacht ik niet voor niets en kan ik eventueel nog een andere klant inplannen. Alvast bedankt!

CONTRA-INDICATIE: Een massage is niet verstandig als u drank of drugs heeft gebruikt. Ook niet als u griep of een ander virus heeft. Bij koorts zal de behandeling nooit het gewenste resultaat opleveren. U kunt dan beter de afspraak even verzetten; dat is in de regel geen enkel probleem.

ZORGVERZEKERING: Ik heb er bewust voor gekozen om niet samen te werken met de zorgverzekeringen; waardoor u de kosten voor de behandeling niet bij uw zorgverzekering kunt verhalen. Mijn diploma’s worden wel erkend door de verzekeringsinstanties; maar de verplichte inschrijving in het zorgregister is dermate kostbaar dat ik dan verplicht ben om een minimaal aantal behandelingen per week te geven, wil ik deze kosten eruit halen. Ik heb ervoor gekozen om zelf te bepalen hoeveel (extra) tijd ik aan mijn klant besteed en hoeveel klanten ik per week behandel. Hierdoor ben ik flexibel en kan ik ook masseren voor een redelijk tarief al vanaf 35 minuten voor een behandeling; zodat een behandeling bij mij voor iedereen haalbaar is.

NAPIJN: Pijn in de spieren daags na de behandeling is mogelijk. Verergert uw pijnklacht na een week nog steeds; dan dient u een bezoek aan uw huisarts te brengen. Dit duidt veelal op een dieper gelegen oorzaak.

KLACHTENREGELING: In geval u niet tevreden bent over de behandeling, kunt u dit melden bij de hiervoor bestemde onafhankelijke contactpersoon. Foldertjes hierover liggen in mijn praktijk.

AANSPRAKELIJKHEID: ik heb een aansprakelijkheidsverzekering voor mijn behandelingen afgesloten. Het toewijzen van een vergoeding loopt via een derde, kundig en onafhankelijk persoon toegewezen door de NGS- klachtenregeling waar ik bij aangesloten ben.

salon2

Opleidingen

 • 1983 diploma klassieke ontspanningsmassage / zelfstandig schoonheidsspecialiste – aan de Adri Hermans academie te Rotterdam
 • 2010 diploma sportmassage – bij instituut IVS – examen ESPO (erkende organisatie voor perimedische opleidingen).
 • 2011 Certificaat “Medical Taping Concept” voor sportmasseurs;  de methodiek en de toepassingen van de herkenbare, gekleurde stretch tape (Cure Tape).
 • 2013 diploma hbo-opleiding “medische basiskennis” – Zonnevlecht opleidingen te Vlijmen.
 • 2012 – 2014 Sportverzorgster bij voetbalclub VVOG Dames 1
 • 2015 Snijzaalonderwijs voor Sportmasseurs  – ErasmusMC te Rotterdam; module nek & arm
 • 2015 Snijzaalonderwijs voor Sportmasseurs – ErasmusMC te Rotterdam; module knie, bovenbeen & heup
 • 2015 Snijzaalonderwijs voor Sportmasseurs – ErasmusMC te Rotterdam; module Luxaties in de sport
 • 2015 Snijzaalonderwijs voor Sportmasseurs – ErasmusMC te Rotterdam; module Rug & abdomen
 • 2015 Snijzaalonderwijs voor Sportmasseurs – ErasmusMC te Rotterdam; module Enkel & onderbeen
 • 2018 diploma Sporttherapie – Myos Opleidingen Utrecht (NGS)
 • 2020 Specialisatie Schouder-en nekklachten – Myos Opleidingen Utrecht (NGS)
 • 2023 Specialisatie sportmassage bij hardlopers – Myos Opleidingen Utrecht (NGS)

Even voorstellen …

Mijn naam is Arendine Verschoof; ik ben 60 jaar. Aan de van Heemskercklaan te Harderwijk woon ik samen met Marco waar ik een comfortabele praktijkruimte aan huis heb. Van jongs af aan heb ik veel aan sport gedaan. Van klassiek- en modern- tot jazz- en showballet. Ook was ik een aantal jaren fanatiek “Tae-Kwondoka“ en behaalde hiervoor mijn zwarte band, 1e dan. Een aantal jaren gaf ik hierna les in zelfverdediging aan vrouwen. Ik weet dus uit eigen ervaring heel goed hoe spierpijn en hoe een blessure aan voelt. En ik weet daarom ook hoe belangrijk het is om je spieren goed te verzorgen; vooral als de belastbaarheid in verhouding met de intensiteit van het sporten uit balans zijn geraakt. Tegelijkertijd werk ik al 40 jaar als financial; dus dagelijks achter de computer. Ik weet dus uit eigen ervaring ook heel goed wat dat met je lichaam doet: met je schouders, je nek, je bekken en onderrug. Hoe stress en werkdruk zijn weerslag vindt in het lichaam. Ik ben een Rotterdamse open persoonlijkheid en geïnteresseerd in de wereld en in de mensen om mij heen.

COPYRIGHT © Arendine

Webdesign One House