• (06) 455 488 19

Referenties

Lees wat onze klanten van onze behandeling vonden.

Enkel blessures en lies blessures Ik vond de Behandeling heel fijn, omdat arendine echt vertelde wat er aan de hand was en hoe het kwam dan weet je zelf ook hoe het er aan toe is en krijg je zelf ook te weten wat er aan de hand is. Arendine heeft mijn enkel ingetapet met strechtape dat beviel mij heel erg goed, omdat. Ik dan een zeker gevoel had tijdens mijn voetbalwedstrijden dat ik er niet weer doorheen zou gaan. Door het strechtape voelt het heel fijn aan het geeft een extra steun dat heel flexibel maar toch stevig is. Super bedankt Arendine het is echt top spul!
Wouter van der Hoek
Heerlijk weekend gefietst in Limburg met dank aan Arendine sportmassage, na een vervelende blessure heeft ze de boel toch weer snel aan de praat gekregen. Toppertje
Gert Mouw
Sportmassage
Voelt goed! Lekker ontspannen. Aanrader voor iedereen 🙂
Henriette Dirksen
Ontspanningsmassage
Ben al verschillende keren geweest. Bevalt prima en is voor herhaling vatbaar,ik ga nu maandelijks .
Tom Gouw
Sportmassage
Prima behandeling. Knie zat vol met vocht en ik had heel veel pijn. Na een paar dagen zakte de pijn en na een week was de knie geslonken en had ik geen pijn meer.
Toni Gouw
Medical Taping
"Nu al een poosje klant bij Arendine, en haar massages zijn verslavend! De sfeer is heel fijn en haar behandelingen zijn super!"
Janine Vaatstra
Ontspanningsmassage
Voor zowel een ontspanningsmassage als een sportmassage bent u bij Arendine aan het goede adres! Ik ben er verschillende keren geweest en de massages helpen zeer goed! Daarnaast geeft ze ook goede tips om de klachten te verhelpen. Complimenten aan Arendine!
Melissa Panhuis
Ontspanningsmassage & Sportmassage
Doordat ik aan voetbal deed, en ik hierdoor vaak last van stijve spieren had, kwam ik bij Arendine terecht. Met al haar kennis over het menselijk lichaam, (sport) blessures en fantastische massages had ze mij zo weer op de been. Kortom, zeker een aanrader!
Marieke Stuiver
Sportmassage
Zelf een review schrijven? Dat kan. vertel andere mensen wat u van onze dienstverlening vond!
Wij waarderen uw eerlijkheid
Schrijf een review

COPYRIGHT © Arendine

Webdesign One House