• (06) 455 488 19

Onze nieuwtjes

WELKOM! MIJN PRAKTIJK IS WEER GEOPEND

Door arendine | In algemeen | op 31 juli, 2020

U kunt weer bij mij terecht! Vanzelfsprekend hou ik rekening met de maatregelen RIVM inzake het voorkomen van verspreiding van het Corona virus. Indien u zich niet 100% goed voelt, dan kunt u uw afspraak altijd kosteloos afzeggen. Mijn zomervakantie zit er alweer op, dus neem gerust contact op voor een afspraak. Via what’s app krijgt u het snelst antwoord: 06 4554 8819 . Mailen kan ook: info@arendine.nl of vul het contactformulier in op deze website. Welkom!

nb. Hou er rekening mee dat ik vaak al wel volgeboekt zit in de huidige en de daaropvolgende week. Een afspraak op de zeer korte termijn kunt u altijd proberen; of ik kan met u afspreken contact met u op te nemen indien iemand anders afzegt.

COPYRIGHT © Arendine

Webdesign One House